omgeving

Services

- de omliggende omgeving van de villa -

Caterings

Tijdens uw verblijf wilt u misschien ontspannen en u geen zorgen maken over de maaltijden. Om te kunnen genieten van uw verblijf bieden wij cateringservice, kookservice, met of zonder aanwezigheid. Hoe wilt u een fanstastische Paella voor u laten bereiden in de prachtige omgeving van uw villa ... Of maaltijden worden binnengebracht zonder gedoe van kopen en Koken. Neem contact met ons op en stel uw verzoek. We zullen zeker aan uw wensen kunnen voldoen.

Transfers

Transfer-shuttles naar de luchthavens van Barcelona en Girona, of elke andere plaats waar je heen moet. Het is ons een genoegen om transport te regelen om aan uw behoeften te voldoen. Neem vooraf contact met ons op om de service te kunnen garanderen.

Dansers & DJ

Hou jij van muziek? Heb je een speciale viering? Of wil je gewoon een geweldige avond hebben? Flamencodansers, DJ's, zangers, veel mogelijkheden om met uw familie of vrienden van een fantastische avond te genieten. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor.

BBQ

Genietend van de prachtige entourage van de Villa, wil je misschien een BBQ houden met je vrienden of familie. Wij kunnen zorgen voor de organisatie en uitvoering, u niets anders dan genieten van het eten in goed gezelschap.

Tot Girona

15 min

Barcelona

45 min

Stranden van de Costa Brava

15 min

Waarom met ons?

 • Geen verrassingen

  Geen verrassingen

 • Gerarandeerd de beste prijs

  Gerarandeerd beste prijsgarantie

 • 24h Technische assistentie

  24h Technische assistentie

 • We zijn eigenaren

  We zijn eigenaren

Bekijk onze 7 grote villa's in Spanje

Villas van 15, 20, 30, 40 personen