omgeving

Spanje

- de omliggende omgeving van de villa -

 

Spanje Costa Brava villas

Vakantie villa's in Spanje

Spanje ligt in het zuiden van Europa. Om deze reden is het klimaat erg aangenaam. De regio Costa Brava biedt het meest aangename weer (mediterraan klimaat), met zomers die rond de 25 tot 35 graden Celsius schommelen. Spanje is populair vanwege zijn levendige cultuur, historische erfenis, kustlijnen ... In 2017 was Spanje het tweede meest bezochte land ter wereld, met 82 miljoen toeristen die het vijfde achtereenvolgende jaar van recordaantallen markeerden.

 

Beste stranden van spanje

De Costa Brava, met een 250 kilometer lange kustlijn, groene stranden, heerlijk helder en kalm water, een prachtige natuur en een mediterraan klimaat. Hoewel de Costa Brava door haar rijke variëteit verschillende doelgroepen trekt, wordt het vooral bezocht door zon-, zee- en strandliefhebbers. de stranden van de Costa Brava liggen op 15 minuten afstand van onze grote vakantievilla's.

Voedsel

Spaans eten is waarschijnlijk een van de beste ter wereld, Spaanse tapas inclusief wereldberoemde nationale gerechten van Spanje zoals iconische jamon iberico, legendarische paella en verheerlijkte gazpacho. Hier is echter een Spaanse voedsellijst met authentieke Spaanse gerechten, typische gerechten uit Spanje, traditionele gerechten in Spanje, beroemde gerechten in Spanje, beroemde Spaanse tapasgerechten, beste Spaanse gerechten, typische gerechten uit Spanje, de meest populaire gerechten van Spanje en populaire Spaanse drankjes.

Cultuur

Spanje is over de hele wereld beroemd vanwege de flamencomuziek, stierengevechten, fantastische stranden en veel zon. Spanje is al duizenden jaren een van de culturele centra van Europa. Spanje heeft een buitengewoon artistiek erfgoed. De dominante figuren van de Gouden Eeuw waren de in Toledo gevestigde kunstenaars El Greco en Diego Velázquez. Francisco de Goya kwam in de 18e eeuw naar voren als de meest productieve schilder van Spanje en hij maakte een aantal wonderbaarlijk onflatteuze portretten van royalty's. De kunstwereld in het begin van de 20e eeuw werd beïnvloed door een opmerkelijke groep Spaanse kunstenaars: Pablo Picasso, Juan Gris, Joan Miró en Salvador Dalí, ambassadeurs van de artistieke cultuur in Spanje. De architectuur van Spanje varieert van prehistorische monumenten op Menorca op de Balearen, tot de Romeinse ruïnes van Merida en Tarragona, de decoratieve Lonja in Sevilla, Mudéjar-gebouwen, gotische kathedralen, kastelen, fantastische modernistische monumenten en de ingewikkelde sculpturen van Gaudí in Barcelona.

Vakantievilla's

Geniet van Spanje en de Costa Brava kust door een grote vakantievilla te huren! Blader door onze villa's met privézwembad vlakbij het strand. Boek een villa en geniet van een ontspannen vakantie.

Weten

ONZE LOCATIE

Tot Girona

15 min

Barcelona

45 min

Stranden van de Costa Brava

15 min

Waarom met ons?

 • Geen verrassingen

  Geen verrassingen

 • Gerarandeerd de beste prijs

  Gerarandeerd beste prijsgarantie

 • 24h Technische assistentie

  24h Technische assistentie

 • We zijn eigenaren

  We zijn eigenaren

Bekijk onze 7 grote villa's in Spanje

Villas van 15, 20, 30, 40 personen